Teollinen valaisin, modernin kodin sisustus | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Teollinen valaisin, modernin kodin sisustus

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Teollinen tyyli on siirtynyt viime vuosisadan tehdashalleista julkisten tilojen kautta koteihimme. Tämän trendin innoittamat valaisimet lisäävät sen viehätystä.

Viimeisimmässä aiemmassa artikkelissamme olette voineet oppia kaiken olennaisen boho-tyylistä ja sen edustavista valaisimista. Tässä nykyisessä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin teollista suuntausta, joka kasvattaa suosiotaan entisestään. Ensimmäisellä silmäyksellä minimalistinen tyyli heijastaa teollista alkuperäänsä. Sen elementtejä voi yhdistellä oman mieltymyksensä mukaan. Palkintona on tyylikäs ja ainutlaatuinen asumistila.



Miten tunnistan teollisen tyylin?

Tyylin elementit juontavat juurensa alun perin teollisuusrakennuksista ja heijastavat vanhojen tehdasrakennusten ilmapiiriä ja arkkitehtuuria. Sen leviämistä yleisille tiloille ja liikeympäristöihin voidaan jäljittää vuosituhannen vaihteeseen, ja se on ajan myötä vakiintunut myös kotiimme. Sen hallitseva piirre on huonekalut, jotka muistuttavat suurten hallien tiloja, samoin kuin kekseliäät valaisimet ja uniikit koristeet. Kaikissa näissä tapauksissa ne muistuttavat uskollisesti niitä paikkoja, joista ne ovat peräisin.

Ainutlaatuiset valaisimet

Valaisinten maailma on oikea paikka, jos haluat tuoda teolliseen sisustukseesi sen oikean viehätyksen.

Määrä ja sijoitus

Teollinen tyyli on vakiinnuttanut paikkansa erityisesti olohuoneissa. Tämä johtuu siitä, että ne ovat yleensä yksi suurimmista huoneista kodeissa ja tarjoavat näin eniten tilaa sen hallitseville elementeille. Sisustaminen voi alkaa katonrajasta. Keskeinen kattovalaisin on niin näyttävä, että se tuo teollisen tyylin kotiisi jo itsessään. Sitä ei kuitenkaan tarvitse jäädä ainoaksi vaihtoehdoksi, sillä valikoimassamme on myös runsaasti lattia- ja pöytävalaisimia, jotka on inspiroitu teollisten hallien ympäristöstä.

Materiaalit

Kivi, betoni, metalli. Ne ovat kolme materiaalia, jotka ovat tunnusomaisia tälle suuntaukselle. Yksinään nämä raaka-aineet vaikuttavat kylmiltä, joten on suositeltavaa täydentää ne luonnollisilla elementeillä, erityisesti puun yhdistäminen on erittäin toimivaa. Tämä pätee erityisesti makuuhuoneeseen, jossa haluat luoda miellyttävän ja kodikkaan tunnelman.

Värit

Suurten ikkunoiden, jotka ovat tyypillisiä suurille tehtaalle, välityksellä aurinko valaisee tilat neljän seinän sisällä. Tämä on paras tapa tuoda värejä sisätiloihin. Jos kotisi ei kuitenkaan ole varustettu tällaisilla ikkunoilla, voit käyttää valaistusta. Tyypillisiä valintoja ovat mustat tai harmaat valaisimet, tai valaisimet, jotka ovat valmistettu luonnonvärisestä metallista.

Valaistuksen sävy

Miellyttävän valaistuksen avain on sekoitus suoraa ja epäsuoraa valoa. Tämä varmistaa, etteivät silmänne ärsyynny työskennellessä tai levätessä. Muista molemmat valon sävyt - viileä valo päivittäisiin toimiin ja lämmin valo rentoutumiseen.

Keskusvalaistus

Puun ja metallin yhdistelmää edustaa täydellisesti  Eglo-merkin BASKET-kattovalaisin. 

Eglo-yrityksen tuotteista löytyy myös muita vaihtoehtoja. Priddy-valaisinsarja sopii täydellisesti kotiisi lähes mihin tahansa tilaan. Voit valita kahdenlaisia riippuvalaisimia olohuoneeseen tai ruokapöydän ylle. Mustan version lisäksi voit valita useita muita värivaihtoehtoja.

Todella tyylikkääseen teolliseen sisustukseen sopii myös HAKON-kattovalaisin ketjulla, joka ulkonäöltään muistuttaa autokorjaamoja kuin retrokuvista menneen vuosisadan puolivälistä.

Lattiavalaisimet 

Lattiavalaisin MONA sen sijaan tuo mieleen Hollywoodin elokuvastudiot. Tämä ylellinen valaisintyyppi vie jokaisen vieraasi huomion.


Pöytävalaisimet

Minimalistinen ulkonäkö, puujalka ja metallirunko. Näin voisi kuvailla Rufin-pöytävalaisinta Rabaluxilta. Rabaluxin metallivalaisin klipillä on viimeinen palanen teollisten vinkkiemme palapelissä. Voit käyttää sitä työpöydällä tai kiinnityksen avulla siirtää sitä helposti mielialan ja tarpeen mukaan.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i