Kuinka valita valaisimia boho-tyylissä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka valita valaisimia boho-tyylissä

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Vapaus, huolettomuus ja tilaa luovuudelle. Täydennä kotisi boho-tyylisillä valaisimilla.

Elämää rennosti tai myös boheemisti. Tätä juuri voit odottaa, jos seuraat boho-tyyliä sisustuksessa. Sitä määrittää ennen kaikkea sen huoleton ja vapaa luonne, viitaten sen kantajiin, boheemeihin. He ovat kulkeneet planeetallamme 18. vuosisadalta lähtien, ja heidän huomionsa kiinnittyi vastustukseen sääntöjä vastaan. Tämä heijastuu myös tämän tyylin ystävien keskuudessa nykyään. Anna itsesi kuljettaa mukana kuplintaan ja hanki vain, mitä pidät kotiisi. Mukaan lukien boho-valot.


Miten tunnistaa boho-tyyli?

Kuten jo mainitsimme, voit unohtaa asetetut säännöt. Boho-tyylissä korostuvat leikkisyys sijoittelussa ja materiaaleissa, mutta myös rajattomat mahdollisuudet huonekalujen ja koristeiden valinnassa. Voimme kuitenkin tunnistaa tyypillisen luonteen: erityiset viittaukset luontoon, luonnonmateriaaleihin ja käsintehtyihin taide-elementteihin. Siksi puu, luonnolliset värit, erilaiset kankaat tai usein käytetty kukat ja yrtit ovat tärkeässä roolissa boho-sisustuksessa.

Boho-valot 

Verkkokauppamme on oikea paikka, jossa voit tutustua, jos haluat lisätä kauniin hehkun boho-sisustukseesi.

Määrä ja sijoittelu

Mietitkö, kuinka monta valoa tarvitset boho-sisustukseen? Emme tiedä vastausta, koska boho-tyyli ei määrittele rajoja. Mutta yliampuminen ei ole tarpeen. Ihanteellinen ratkaisu on sijoittaa suurempi määrä vähemmän voimakkaita valoja ympäri sisustusta, jotta voimme saavuttaa todella kodikkaan ilmapiirin. Keskeinen tai riippuvalo, joka hallitsee huonetta, auttaa meitä valaisemaan asianmukaisesti, mutta samalla ei tukahduta muiden koristeiden kauneutta. Voit täydentää sitä lattiavalaisimella tai pöytävalaisimella paikoissa, joissa tarvitset intiimimpää tunnelmaa. Eri tyyppiset valoketjut tai koristevalot valaisevat myös ympäröiviä tiloja.


Valaistuksen sävyt

Ensinnäkin sinun on ajateltava huoneen tarkoitusta, johon boho-valot täydentävät. Yleensä lämpimät värisävyt ovat tyypillisempiä ja elegantteja ratkaisuja. Täydellinen vaihtoehto on valonlähde, jossa voit säätää valaistuksen voimakkuutta ajan myötä. Esimerkiksi himmennettävät lamput, jotka voivat muuttaa työtilan rentouttavaksi iltaan suosikkikirjasi kanssa.

Materiaalit

Luonnolliset boho-koristeet tulee yhdistää saman tyylin valoihin. Etsi sellaisia, jotka eivät keskeytä huoneen konseptia. Valaisimet, jotka sisältävät puu- tai metallielementtejä, ovat paras valinta. Mutta sinun ei tarvitse keskittyä pelkästään tähän klassiseen yhdistelmään, vaan voit myös ottaa inspiraatiota valaisimista, joissa on bambua, ruokoa tai luonnollisia kankaita.

Värit

Boho-valojen väri heijastaa niiden toiminnallisuutta ja valittuja materiaaleja. Luonnolliset (nude) värit edustavat pääasiassa beigeä, hiekkaa tai ruskeita värejä. Jos harkitset voimakkaampia kontrasteja sisustuksessasi, älä pelkää käyttää rikkaampia ja rohkeampia värisävyjä.

Parhaat vinkkimme boho-valaisimiin

Keskusvalaistus

Jos huoneesi on suurempi, keskity erityisesti valon valintaan jokaiseen huoneen nurkkaan. Esimerkki on olohuone, joka on yhteydessä keittiöön ja ruokailuhuoneeseen. Boho-kattokruunu narulla selviää helposti tästä tehtävästä. Sen halkaisija on 45 cm ja valaistus on voimakas, se koristaa myös suurempia huoneita. Sen suuri etu on suuri määrä vaihtoehtoja, sillä sillä on tällä hetkellä neljätoista väriversiota, joista useimmissa on rottingista valmistettu alaosa.



Toinen vinkkimme on PENTAGONE-kattokruunu narulla. Se on tyypillinen esimerkki boho-tyylistä. Koska se on valmistettu puusta bambujäljitelmänä, siinä on erottuvia puuominaisuuksia solmuineen ja poikkeuksellisine tekstuurineen.


 

Lattiavalaisimet

Sisätilojen valaisimet ovat boho-valojen tyypillisimpiä edustajia. Tämä johtuu siitä, että ne tekevät kaikista muista koristeista näkyviä hillityllä valollaan. WIRE-lattiavalaisin on 145 cm korkea ja siinä yhdistyy musta ja kulta metalli. Se sopii täydellisesti sohvien läheisyyteen tai muihin istumis- ja rentoutumispaikkoihin, jotka ovat boho-tyylin ominaispiirteitä.

Jos pidät värikkäämmistä vaihtoehdoista, AYD-lattiavalaisin antaa sinulle mahdollisuuden valita useista erilaisista vaihtoehdoista. Sitä on saatavana 24 eri varianttina.

Pöytävalaisimet

Globo-pöytävalaisin on todellinen aarre, josta tulet pitämään heti kun kytket sen päälle. Se on valmistettu säännöllisistä bambuviipaleista, joissa on pieniä rakoja niiden välillä. Painamalla kytkintä päästät säteitä huoneeseen, jotka muistuttavat auringonsäteitä.



 

Suolavalaisimet eivät ole vain kauniita, vaan ne ovat myös hyödyllisiä terveydellesi. Huoneissa, joissa niitä käytetään, ne parantavat ilmanlaatua merkittävästi. Niiden salaisuus piilee ilman negatiivisessa ionisoinnissa, mikä auttaa verenkierto-ongelmista, hengityselinongelmista, astmasta ja allergioista kärsiviä ihmisiä. Samanaikaisesti ne lisäävät kehon vastustuskykyä, lievittävät ruoansulatusongelmia, päänsärkyä ja auttavat nukahtamaan. Jokainen kappale on luonnonkivi ja alkuperäinen, joten et löydä kahta samanlaista suolavalaisinta koko maailmasta.

Ulkovalaistus

Boho-tyyli ei ole vain sisätiloja varten. Voit kokea sen myös ulkona ulkogirlandojen avulla, jotka ovat j

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i