Trendikkäät Ledvance kylpyhuonevalaisimet: Kuinka valita oikea yhdistelmä? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Trendikkäät Ledvance kylpyhuonevalaisimet: Kuinka valita oikea yhdistelmä?

Sisävalot

Kylpyhuoneen valaistus on usein aliarvostettu, vaikka se onkin olennainen osa kodin kokonaisilmettä ja käyttömukavuutta. Sen merkitys ulottuu kuitenkin myös turvallisuuteen. Täydellisen tunnelman luomisen kannalta onkin tärkeää yhdistää perinteiset valaistusratkaisut älykkäisiin LED-valoihin.

Kylpyhuone on valaistuksen suhteen erityisen herkkä tila kodissamme. Siellä on otettava huomioon kosteus ja roiskevedet, ja usein kyseessä on ikkunaton tila, jossa tarvitaan riittävää valoa esimerkiksi parranajoon tai meikkaamiseen. Samalla kuitenkin kaivataan lempeää valoa, joka edistää rentoutumista eikä häikäise keskellä yötä. Oikealla LED-valaistusratkaisulla, kuten Ledvance, voit luoda optimaalisen valaistuksen jokaiseen tilanteeseen.


Kuinka valitset kylpyhuoneen valaistuksen

Suunnitteletko uuden kylpyhuoneen valaistusta ja pohdit, mikä olisi paras vaihtoehto? Useiden valonlähteiden yhdistelmä tarjoaa ihanteellisen ratkaisun. Näin varmistat aina riittävän valon olit sitten meikkaamassa tai parranajoa varten, rentoutumassa mukavassa kylvyssä tai käyttämässä kylpyhuonetta keskellä yötä.


Ihanteellinen kylpyhuonevalaistus rakentuu vähintään kolmesta kerroksesta:

  • Perusvalaistus, joka luo koko kylpyhuoneen yleisen tunnelman.
  • Kirkas valo, joka soveltuu päivittäisiin rituaaleihin, kuten meikkaamiseen tai parranajoon.
  • Koristevalaistus, joka korostaa tiettyjä kylpyhuoneen osia tai elementtejä.




Kylpyhuoneen kosteuden ja roiskeveden vuoksi valaisimen IP-suojausluokka on äärimmäisen tärkeä, sillä se määrittelee sen kestävyyden nesteitä vastaan.

Turvavyöhykkeestä riippuen voit valita valot suojausasteella:

  • IP44 (roiskevedenkestävyys) – kylpyhuoneiden yleisvalaistus
  • IP65 (purskaavan veden kestävyys) – epäsuora valaistus suihkun ja kylpyammeen ympärillä
  • IP67 (veden tunkeutumiskestävyys myös tilapäisen upotuksen aikana) – suora valaistus suihkussa tai kylpyammeessa


Kylpyhuoneen perusvalaistus

Kylpyhuoneen ensisijainen valaistustyyppi on päävalonlähde, joka tarjoaa riittävästi valoa milloin tahansa. Tällaisia valaisimia ovat usein kattovalaisimet, upotetut kohdevalot tai seinävalaisimet.


Kylpyhuoneen päävalaistukseen sopii hyvin 2700 tai 3000 kelvinin värin lämpötila. Alhaisempi arvo (lämmin valkoinen) edistää rentoutumista ja varmistaa, että valaistus ei ole liian voimakas yöllä, kun taas neutraali valkoinen sävy arvostetaan aamuisin valmistautuessa.


Kohdevalot  ovat myös erittäin suosittuja, koska ne levittävät valoa tasaisesti koko huoneeseen. Loistava vaihtoehto on kattovalaisin, jonka lämpötilaa voi säätää seinäkytkimellä


Vinkki: Erityisesti ikkunattomissa kylpyhuoneissa on suositeltavaa valita vaalea väri, joka simuloi luonnonvaloa mahdollisimman vakuuttavasti.


Älykäs kylpyhuoneen valaistus

SMART+-tekniikalla varustetun Ledvance-valaistuksen avulla voimme muuttaa kirkkautta tai värilämpötilaa yksinkertaisesti puhelinsovelluksen tai ääniavustajien, kuten Alexan ja Google Assistantin, kautta. himmennettävän kylpyhuonevalaisimen SMART+ avulla voit valita laajasta värilämpötila-alue 3000 - 6500 K.


Kun meikkaat, ajat partaasi tai luot hiustyyliäsi, valon suuntaaminen eri kulmista sinuun on ihanteellista, jotta se jakautuu tasaisesti. Tästä syystä suosittelemme peilivalaistuksen integroimista kattovalaisimeen. LED-himmennettävä kylpyhuoneen seinävalaisin SMART+ sijoitettu peilin molemmille puolille varmistaa, että et menetä mitään yksityiskohtia valmistautuessasi.


LEDVANCE SMART+ kylpyhuonevalaistus: oikea valaistus joka tilanteessa


Koristeellinen kylpyhuonevalaistus


Kylpyhuoneesi muuttaminen yksityiseksi kylpyläksi on helppoa valaistuksen avulla. Tarvitset vain LED-nauhan, ja voit nauttia väriterapiasta mukavasti omassa kodissasi.

Esimerkiksi himmennettävä nauha SMART+ FLEX  voit valita jopa 16 miljoonasta väristä. Voit siis valita esimerkiksi rauhoittavan vihreän, piristävän punaisen tai iloisen keltaisen, mutta myös huomaamattoman valkoisen, jolla voit valaista mielenkiintoinen elementti kylpyhuoneessa.

Jos haluat lisätä huoneeseen erityistä ilmettä, voit hankkia kylpyhuonetarvikkeita, joissa on sisäänrakennettu LED-taustavalo. Tarjouksestamme löydät mm. esimerkiksi seinäripustin, pyyhepidike tai taustavalolla varustettu hylly.



Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i